Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Teatre de canya i cordill

teatre familiar

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació

Teatre de Canya i Cordill és una companyia de teatre formada per en Josep Bergadà, la Mercè Boher, l’Albert Estengre i en Roger Pou. 

En el seu primer espectacle “FESTA MAJOR (Homenatge a Joan Amades)” presenta un exemple de com creiem que recopilava els costums d’arreu on anava. 

A partir d’una festa, del riure que generen els personatges i les situacions que s’hi viuen, Teatre de Canya i Cordill acosta a petits i a grans l’amor per la nostra cultura popular. La tradició oral que ens arriba (llegendes, endevinalles, contes o jocs) ens identifica. Aquest imaginari col·lectiu ens marca el tarannà, dona una idea de la nostra manera de ser, clau per entendre’ns i per avançar com a comunitat. La fórmula que fem servir és universal: poder versus corrent intel·lectual (alcalde versus mestre) acompanyat amb música, il·lusió dels ulls d’un infant i algú, com l’Amades, que té interès per saber i deixar palès com som i d’on venim. 

Des de Canya i Cordill reivindiquem el teatre d’espardenya. Ens expliquem: pinces, cartrons reciclats per fer medalles, pals de cintes i entusiasme són elements que aguditzen l’enginy i la nostra professionalitat. “El món és dels vius”, deia Juli Manel Pou, però Teatre de Canya i Cordill venta les brases dels que ens han precedit perquè és el que fa que siguem com som.

Connexions

Donen suport a Teatre de canya i cordill

Publicacions

Teatre de canya i cordill
Encara no ha publicat res
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat